Helmuth
Bar & Kitchen

Helmuth Bar & Kitchen er et crossover-koncept i Aalborg, der går på tværs af det, som en restaurant og cocktail-bar traditionelt set kan.

Kunde: Helmuth Aalborg

Rolle: Visuel identitet

Produkt: Logo, menukort, plakater, website mm.

Logo & identitet

Logoet er designet således, at det består af både bomærke og navnetræk, infiltreret i hinanden. Det gør logoet unikt og samtidig enkelt i sit udtryk, da det forekommer som ét element – en helhed. Til navnetrækket er fonten Ganton benyttet. Den har bløde former og fungerer som negativ space, således at logoet i dette område er gennemsigtigt.

Farven okkergul er valgt ud fra dets varme og afdæmpede udtryk, som giver modtageren en følelse af tryghed og seriøsitet. Farven er rå og går godt i spænd med hele Helmuths Bar & Kitchens og atmosfære, der består af rå vægge af beton. Derudover stimulerer farven vores mentalitet og inspirerer til kreativitet, tanker og nysgerrighed.

Vi har designet website, menukort, cocktailkort, bordryttere, plakat, gavekort, visitkort, roll-ups, bar design og meget mere. Alt sammen udarbejdet ud fra virksomhedens visuelle identitet.

Besøg website

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Pin It on Pinterest