Aalborg Kloster
Hjemmeside

Aalborg Kloster er Danmarks ældste sociale institution og landets ældste beboede bygningskompleks – lige i hjertet af Aalborg.

Kunde: Aalborg Kloster

Rolle: Hjemmeside

Produkt: WordPress skabelon

Aalborg Kloster kom til os med en problemstilling. Deres daværende hjemmeside var forældet og trængte til en opdatering – både designmæssigt og mht. indhold. De havde dog et klart ønske. De vil selv ligge indhold ind og oprette siderne. Det gjorde vores opgave mindre, men bestemt ikke mindre værd. Vi havde nu til formål at designe og udarbejde en både visuel og teknisk fungerende skabelon i WordPress. Denne skabelon kunne så overleveres til Aalborg Klosters ansatte, der kunne bygge videre på den. Efter et kort kursus i WordPress, var det ingen problem.

Vi designede en forside, underside, samt kontaktside. Resultatet faldt i god jord, og efterhånden som alt indholdet blev lagt ind på hjemmesiden, er aalborgkloster.dk nu online!
Et sjovt og lidt anderledes projekt, men bestemt det hele værd. Så hvad end du selv har teknisk kunnen, eller ikke vil røre WordPress med en ildtang, så kan vi hjælpe. Vi skræddersyer løsningen til den enkelte kundes behov.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Pin It on Pinterest