Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/conexia.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms146/cforms.php on line 845

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/conexia.dk/public_html/wp-content/plugins/cforms146/cforms.php on line 848
Bureauet | Conexia

Bureauet

Conexia ApS

Vi er med dig hele vejen fra idéfasen til det færdige produkt. Dette afspejles i vores tre kerneområder: idé, grafik og produktion.

Hos Conexia har vi kompetencer indenfor grafisk design til både digitale og fysiske platforme. Hvad end det er et website, en A5 flyer eller et kæmpemæssigt gavlbanner, kan vi få det til at ske. Vi tager udgangspunkt i din målgruppe, og udvælger præcist de platforme hvor dine budskaber kommer stærkest frem. Vi holder til i et kontorfællesskab i Kjellerupsgade, hvor vi deler kantine med en lang række kompetente virksomheder. Det betyder at vi aldrig går ned på sparring og gode idéer.

Mød teamet

Idé

Den gode idé kan have stor gennemslagskraft! Når man har den skarpe idé, går budskabet ofte rent ind hos modtageren. Derfor finder vi det vigtigt at bruge tid på netop denne fase. Det kan spare meget i længden, hvis der er en klar plan over medieplatforme fra starten af.

Grafik

Den grafiske identitet er vores hjerteblod og har været det i mange år. Det rigtige logo og den rette grafiske identitet er vigtige for alle virksomheder, for at henvende sig til den helt præcise målgruppe. Spørg os, vi kender svaret!

Produktion

Budskabet skal nå frem til kunden. Hvad enten det skal trykkes på papir, store udendørs bannere, kuglepenne, T-shirts eller skilte, så ved vi præcis hvordan det skal produceres. Gennem vores mangeårige erfaring med grafisk produktion vil vi altid kunne vælge den mest prisgunstige produktionsmetode, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det vil vi naturligvis rådgive om!

Salgs- og leveringsbetingelser

Udvalgte referencer

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Pin It on Pinterest